piątek 10.09
Olkusz Olkusz Olkusz Olkusz Olkusz
14 °C 17 °C 19 °C 20 °C 18 °C
  Piątek     Sobota     Niedziela     Poniedziałek     Wtorek  
Przegląd TV Forum Blogi Konkursy Interwencje
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Przegląd Olkuski PO POLECA FORUM

Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Lewica w Olkuszu
(1 wejść) (1) Gość
Kto ma największe szanse na rządzenie w naszym mieście przez kolejne lata? Kto Cię zawiódł, a komu chcesz dać drugą szansę? Podziel się swoimi spostrzeżeniami ze świadomym elektoratem.
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 123456789
TEMAT: Lewica w Olkuszu
O:Lewica w Olkuszu 1 Miesiąc, 3 tygodni(e) temu  
Obserwując ten kraj zauważam, że "świnie" bywają, i z prawa, i z lewa, a nawet z centrum. "Świnie" bywają całkiem stare, a nawet zupełnie młode, niemające z socjalizmem i socjalistami wiele wspólnego.
Włączanie do tego wątku zwierząt, od małp począwszy, a na świniach skończywszy, jest nie na miejscu, bo i czemóż te biedne zwierzaki są winne?! Ale jeżeli już... przecież żyjemy w wolnym światopoglądowo kraju, w którym każdy może sobie dowolnie wybrać, czy pochodzi od "małpy Darwina", a może zrzucił go bocian przez długi osmolony komin, lub na przykład znalazł się na tej Ziemi w wyniku jakiś tam mniej lub bardziej tajemniczych zbiegów okoliczności. Ważne jest wyłącznie to, aby ci "stworzeni" nie szarpali nerwów tym "pochodzącym", i na odwrót, gdyż, jeszcze raz napiszę, w funkcjonowaniu Wszechświata jest to bardzo mało istotne. Reasumując, nic Markowi do "małpy", nic mu do ogniwa, socjalisty a nawet Darwina, niech każdy (także Marek) pilnuje własnego nosa, a wszyscy będziemy żyli w pokoju długo i szczęśliwie.
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Piotrek Nogieć

Reply Quote

O:Lewica w Olkuszu 1 Miesiąc, 3 tygodni(e) temu  
. napisał:
Dzisiaj PIS było widać pod Kościołem jak zbiera podpisy (Smoleńsk, a gdzie byliście podczas prywatyzacji szpitala, może wtedy należało zbierać podpisy przeciw prywatyzacji?).
PIS jest rozgoryczony przegraną w wyborach, i teraz, do czasu wypalenia "złych" emocji, będzie zbierał podpisy pod każdym możliwym pretekstem. Więcej w tym zamętu niż jakiegokolwiek sensu, ale PIS taki bywa, i cóż na to poradzić?!
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Piotrek Nogieć

Reply Quote

O:Lewica w Olkuszu 1 Miesiąc, 2 tygodni(e) temu  
czytam ,czytam i myślę !!!? czy to miejsce na opinie o olkuskiej Lewicy ,czy też forum wyborcze Jana Orkisza a cóz to za osobowość której poświęca się tyle uwagi jeżeli to ma być główna postać olkuskiej lewicy to ja zmieniam poglądy na skrajnie prawicowe. Człowiek który przez całe lata niczego dobrego nie zrobił mimo możliwości ( od wiceburmistrza do posła włącznie o Pierwszym Sekretarzu nie wspomnę) jest wyidealizowany do granic możliwości. A obecna jego rola zbawcy szpitala jest żenująca ,jako radny winien zajmować się wieloma dziedzinami życia a nie tylko swoim miejscem pracy,co robiłby jako burmistrz przecież gmina nie ma szpitala ?a On niczym innym się nie zajmuje i na niczym nie zna .Znamienite są jego hasła że nie ważne są drogi, sale gimnastyczne itd. liczy się tylko szpital( szkoda że nie pacjenci i lekarze)
Piewcy Pana Orkisza niech popytają tych z którymi w przeszłości współpracował i jako przestrogę wezmą fakt że zawsze deptał tych którzy mu pomagali a potem chcieli mieć swoje zdanie
A do rodzin polityków nie należy się czepiać -nie są z reguły niczemu winni.
Wpisz kod   
Mrówek

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 123456789

Ostatnio na forum

O:LOLE
Jolanda bardzo ci dziękuję bo to już drugie potwierdzenie. Ktoś tutaj napisał że chciałby być LOLĄ ale bycie LOLĄ to jest takie trochę nieuczciwe no bo niby zawód jak każdy inny lecz to my pacjenci LOLE utrzymujemy. A firmy farmaceutyczne prześcigają się w wysyłaniu swoich akwizytorek i jak dale...
oczywiscie, ze tak jest. sama bylam swiadkiem podobnej sytuacji. Niech sobie przyjmuja kogio chca, ale nie w godzinach pracy!!!!!
jestes super Emerytko! Rozbawilas mnie do lez! :) Choc temat powazny nie ma co. I ja ci wierze w to co piszesz, bo mialam taka sytuacje, tyle ze w przychodni, a nie w szpitalu.
Ktooo? Jaaa? Stara emerytowana pacjentka miałabym pisać coś pod publiczkę? Też coś! Nie znam Pana Orkisza i nie mam najmniejszego zamiaru zaostrzać żadnych konfliktów, byłam jedynie świadkiem zdarzenia które opisałam, a ponieważ wszystko odbyło się tak jak gdyby nigdy nic więc wydało mi się że t...
Młodzieńcze skup się na problemie a nie na serialach telewizyjnych. Kto dzisiaj ogląda seriale? Razem z koleżankami bierzemy kijki w ręce i wieczorami biegamy po osiedlu może nawet koło twoich okien, wyjżyj to ci pomachamy z szybkością 4 mahy na sekundę. Na kosmosie się nie znam więc mogłam coś ...
Z Ciebie taka emerytowana pacjentka, jak ze mnie osesek. Od razu widać, że tekst pisany jest pod publiczkę, a nie przez starą, zmęczoną kobietę i jedyne co ma na celu, to danie powodu radnemu Orkiszowi do wystąpienia w obronie biednych, cierpiących pacjentów. czego Wy się nie chwycicie, aby ...
O:jestem za...
no bo ja wszędzie kandyduję a jak sie nie podoba to zawieszą albo wywalę
LOLE
Byłam ostatnio w olkuskim szpitalu i czekałam w kolejce do lekarki, która się spóźniła 1/2 godziny, ale to jest normalne i mnie wcale nie o to chodzi. Lekarka w końcu przyszła, ale nie zaczęła przyjmować pacjentów, tylko takie dwie, jedna po drugiej, co ja je nazywam, LOLE. To znaczy takie długo...
A ja chciałbym być lolom To pisałem ja, Jarząbek
Jarek to TY ??!! Nie mów ,że startujesz u nas w Olkuszu na burmistrza ? Sorry ,że pojechałem Ci po tej kampanii - została Ci z ostatnich przegranych wyborów ?
Emerytowana Pacjentka napisał: Ktooo? Jaaa? Stara emerytowana pacjentka miałabym pisać coś pod publiczkę? Też coś! Nie znam Pana Orkisza :) Czyżby autozaprzeczenie? Bardzo szybka reakcja, jak na starą emerytkę :) i to w czasie, kiedy w telewizji lecą barwy szczęścia i m jak miłość ...
Ferdek, ciećwisz albo jesteś kandydatem na burmistrza i nie podoba Ci się , że ktoś na jakiś nieszablonowy pomysł na pokazanie siebie. Nie wiem kto, (chyba nie obecny - za czystym olkuszem) ale fajne
Jarek, nie odwracaj kota ogonem :D
O:ziiimno
Ooo i tu się dziwię spółdzielni - przecież mieli wspaniałą okazję narżnąć mieszkańców na jeszcze wyższe kwoty za ogrzewanie
A ja uwazam, ze pomysl byl bardzo dobry. I krytykuja go chyba jedynie oponenci autora :)
ziiimno
Zrobiło się zimno jak na Syberii temperatura w nocy dochodzi do 7 stopni małe dzieci zaczynają przymarzać do wanny ale że prezes SM mieszka w prywatnym domu jego spółdzielni to nie interesuje. Mamy także świetnego przewodniczącego rady spółdzielni p. Drapacza ale ten w domu futrzaka któremu ...