![]() |
|
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj. Nie pamiętasz hasła? |
| Kto ma największe szanse na rządzenie w naszym mieście przez kolejne lata? Kto Cię zawiódł, a komu chcesz dać drugą szansę? Podziel się swoimi spostrzeżeniami ze świadomym elektoratem. |
|
| Strona: 12 |
|
TEMAT: Dobre chęci i szczera troska? Kora o Rzepce
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Strona: 12 |
| ziiimno Zrobiło się zimno jak na Syberii temperatura w nocy dochodzi do 7 stopni małe dzieci zaczynają przymarzać do wanny ale że prezes SM mieszka w prywatnym domu jego spółdzielni to nie interesuje. Mamy także świetnego przewodniczącego rady spółdzielni p. Drapacza ale ten w domu futrzaka któremu ... |
O:Dożynki 2010 byłem, całkiem fajnie ale cudów nie było; lepiej było w tamtym roku w Gorenicach |
| O:Skarga na Zarząd Powiatu w Olkuszu Panie radny Orkisz proszę podać informacje kiedy odbędzie się sesja rady powiatowej w sprawie tej skargi |
O:Dożynki 2010 chyba nikt nie był :) albo totalna klapa i nikt się nie wypowiada :) |
| O:Dożynki 2010 mnie też się podobało, fajnie przygotowane, bardzo miła atmosfer i oczywiście zabawa udana :) więcej takich imprez! |
O:Dożynki 2010 Był ktoś na tych dożynkach ? |
| O:Dożynki 2010 świetna impreza, super dekoracje na wesoło , bardzo fajnie |
O:jestem za... A nie macie wrażenia , że ten wątek na forum to typowa wrzutka autora tych ogłoszeń - robi sobie gostek spod Olkusza kampanie za sporą forse to i chce żeby o tym mówili , daje ogłoszenia juz 3 tygodnie ,a tu zero zainteresowania - no to co trzeba zrobić ? Trochę zmanipulowanego hałasu - że nib... |
| O:Dożynki 2010 Poseł Gowin był - to Ci nie wystarczy!? Fajnie pracujesz, zajmij się robotą ;) a nie wypisywaniem na forum bo Cię wywalą ;) |
O:jestem za... masz rację anka!! jestem za jest irytujące. Od razu ciśnie się na usta a nawet przeciw :-D |
| O:Dożynki 2010 Nie mów , Wielki Świat w Osieku , co Komorowski tam przyjechał albo Amgela Merkel ? |
O:jestem za... Nie zgodzę się, że Rzepka Kalarepka na siłę szuka znajomych na facebeooku i naszje klasie albo robił to natrętnie. Jeżeli nie masz ochoty mieć go w swoich znajomych nie przyjmujesz zaproszenie i do widzenia. Nie uważam też, żeby to było mało profesjonalne. Widocznie dużo krzyczysz a mało wi... |
| O:Dożynki 2010 Ja byłam i mi się podobało. Trochę zimno, ale na to akurat nikt nie miał wpływu. Uważam, że impreza byłą bardzo udana. Poza tym podczas oficjalnej części Wielkim Światem powiało :) Pozdrawiam sceptycznie nastawionych Kolegów |
O:jestem za... a mnie się podoba :) owszem mało dynamiczna, ale intrygująca. w tym wydaniu wpadło hasło, ciekawa jestem, co będzie za tydzień. lepsze to niż szukanie na siłę znajomych na Facebooku i NK przez Pana Rzepkę, trochę za poźno, jakieś 3-4 lata :P trochę to natrętne i mało profesjonalne Panie... |
| O:Dożynki 2010 to się Osiek nie popisał :-D |
O:jestem za... Takie ogłoszenie to przede wszystkim kasa , macie pojęcie ile kosztuje ogloszenie na połowę strony przez trzy wydanie ? Jaki z tego dla kogo pożytek ? Jeśli to kampania to średnio udana . |