piątek 10.09
Olkusz Olkusz Olkusz Olkusz Olkusz
14 °C 17 °C 19 °C 20 °C 18 °C
  Piątek     Sobota     Niedziela     Poniedziałek     Wtorek  
Przegląd TV Forum Blogi Konkursy Interwencje
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Przegląd Olkuski PO POLECA FORUM

Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Rajd OFF-Road w Bukownie
(1 wejść) (1) Gość
Sport, rekreacja i rozrywka. Znajdź towarzystwo i wymień się wrażeniami.
W dół
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1
TEMAT: Rajd OFF-Road w Bukownie
Rajd OFF-Road w Bukownie 1 Miesiąc, 2 tygodni(e) temu  
Burmistrz Miasta Bukowno oraz Grupa 4×4 zapraszają 24 i 25 lipca do Bukowna na zawody off – road “Motointegrator IC Seria 4×4″.

Impreza adresowana do kierowców samochodów terenowych, quadów, motocykli i ciężarówek będzie kolejną II Eliminacją IC Serii 4×4. Rajd odbędzie się pod Honorowym Patronatem Burmistrza Miasta Bukowno.

Bazą Rajdu będzie Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Bukownie, ul. Spacerowa 1.

Już od piątkowego popołudnia zapraszamy kibiców do odwiedzenia bazy Rajdu, gdzie z bliska będzie można pooglądać wszystkie przybyłe na Rajd pojazdy, w tym jedyną w Polsce ciężarówkę rajdową, startującą w największym na świecie rajdzie terenowym – DAKAR.

Grzegorz Baran swoim Manem TGA 18.480 startował w Dakarze w 2010 r, teraz przygotowuje się do kolejnej edycji rajdu po bezdrożach Chile i Argentyny w 2011, a w przerwie tych przygotowań zagości na Serii4x4 w Bukownie.

Zapraszamy również KIBICÓW do obserwowania zmagań zawodników na trasach odcinków specjalnych.

Odcinki specjalne dostępne dla kibiców zlokalizowane są na terenie w okolicach tzw. “Karieru” oraz na terenach eksploatowanych przez DB Schenker (Wkop 3C1 – teren pomiędzy torami kolejowymi do Katowic, a drogą do Jaworzna).

ORGANIZATORZY APELUJĄ, ABY ZE WZGLĘDU NA ZACHOWANIE BEZPIECZEŃSTWA ZAWODNIKÓW ORAZ KIBICÓW PODCZAS TRWANIA RAJDU PUBLICZNOŚĆ PRZEBYWAŁA WYŁĄCZNIE W PRZEZNACZONYCH DLA NIEJ STREFACH.

Harmonogram II eliminacji IC Serii4x4 w Bukownie
(może on podlegać drobnym korektom)

Piątek 23 lipca 2010
16.00 – 22.00 – rejestracja, badania techniczne
(baza rajdu – Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Bukownie, ul. Spacerowa 1 – współrzędne GPS N 50°15’45.8″, E 19°28’37.20″)
20.00 – wyjazd z pilotem pierwszej grupy na zapoznanie z trasą

Sobota 24 lipca 2010
6.00 – 9.00 – rejestracja, badania techniczne (baza rajdu)
6.00 – wyjazd z pilotem grupy (tylko pojazdy zarejestrowane w piątek) na zapoznanie z trasą
8.00 – odprawa przed rajdem (baza rajdu)
9.00 – start honorowy – poszczególne klasy kolejno
9.30 – start ostry – do przejechania 3 próby
20.00 – ogłoszenie wstępnych wyników
21.00 – ogłoszenie listy startowej na dzień następny wg. osiągniętych rezultatów

Niedziela 25 lipca
9.00 – start honorowy – poszczególne klasy kolejno
9.30 – start ostry – do przejechania 3 próby
ok. 16.00 – planowane ogłoszenie wyników
16.00 – 17.00 – konkursy, losowanie nagród wśród uczestników i widzów
ok. 17.00 – ceremonia wręczenia nagród

www.bukowno.pl
www.grupa4x4.pl

Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
Bukowno

Reply Quote

O:Rajd OFF-Road w Bukownie 1 Miesiąc, 1 Tydzień temu  
Wpisz kod   
Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji
offroad

Reply Quote

Do góry
Odpowiedz
Nowy wątek
Strona: 1

Ostatnio na forum

O:LOLE
Jolanda bardzo ci dziękuję bo to już drugie potwierdzenie. Ktoś tutaj napisał że chciałby być LOLĄ ale bycie LOLĄ to jest takie trochę nieuczciwe no bo niby zawód jak każdy inny lecz to my pacjenci LOLE utrzymujemy. A firmy farmaceutyczne prześcigają się w wysyłaniu swoich akwizytorek i jak dale...
oczywiscie, ze tak jest. sama bylam swiadkiem podobnej sytuacji. Niech sobie przyjmuja kogio chca, ale nie w godzinach pracy!!!!!
jestes super Emerytko! Rozbawilas mnie do lez! :) Choc temat powazny nie ma co. I ja ci wierze w to co piszesz, bo mialam taka sytuacje, tyle ze w przychodni, a nie w szpitalu.
Ktooo? Jaaa? Stara emerytowana pacjentka miałabym pisać coś pod publiczkę? Też coś! Nie znam Pana Orkisza i nie mam najmniejszego zamiaru zaostrzać żadnych konfliktów, byłam jedynie świadkiem zdarzenia które opisałam, a ponieważ wszystko odbyło się tak jak gdyby nigdy nic więc wydało mi się że t...
Młodzieńcze skup się na problemie a nie na serialach telewizyjnych. Kto dzisiaj ogląda seriale? Razem z koleżankami bierzemy kijki w ręce i wieczorami biegamy po osiedlu może nawet koło twoich okien, wyjżyj to ci pomachamy z szybkością 4 mahy na sekundę. Na kosmosie się nie znam więc mogłam coś ...
Z Ciebie taka emerytowana pacjentka, jak ze mnie osesek. Od razu widać, że tekst pisany jest pod publiczkę, a nie przez starą, zmęczoną kobietę i jedyne co ma na celu, to danie powodu radnemu Orkiszowi do wystąpienia w obronie biednych, cierpiących pacjentów. czego Wy się nie chwycicie, aby ...
O:jestem za...
no bo ja wszędzie kandyduję a jak sie nie podoba to zawieszą albo wywalę
LOLE
Byłam ostatnio w olkuskim szpitalu i czekałam w kolejce do lekarki, która się spóźniła 1/2 godziny, ale to jest normalne i mnie wcale nie o to chodzi. Lekarka w końcu przyszła, ale nie zaczęła przyjmować pacjentów, tylko takie dwie, jedna po drugiej, co ja je nazywam, LOLE. To znaczy takie długo...
A ja chciałbym być lolom To pisałem ja, Jarząbek
Jarek to TY ??!! Nie mów ,że startujesz u nas w Olkuszu na burmistrza ? Sorry ,że pojechałem Ci po tej kampanii - została Ci z ostatnich przegranych wyborów ?
Emerytowana Pacjentka napisał: Ktooo? Jaaa? Stara emerytowana pacjentka miałabym pisać coś pod publiczkę? Też coś! Nie znam Pana Orkisza :) Czyżby autozaprzeczenie? Bardzo szybka reakcja, jak na starą emerytkę :) i to w czasie, kiedy w telewizji lecą barwy szczęścia i m jak miłość ...
Ferdek, ciećwisz albo jesteś kandydatem na burmistrza i nie podoba Ci się , że ktoś na jakiś nieszablonowy pomysł na pokazanie siebie. Nie wiem kto, (chyba nie obecny - za czystym olkuszem) ale fajne
Jarek, nie odwracaj kota ogonem :D
O:ziiimno
Ooo i tu się dziwię spółdzielni - przecież mieli wspaniałą okazję narżnąć mieszkańców na jeszcze wyższe kwoty za ogrzewanie
A ja uwazam, ze pomysl byl bardzo dobry. I krytykuja go chyba jedynie oponenci autora :)
ziiimno
Zrobiło się zimno jak na Syberii temperatura w nocy dochodzi do 7 stopni małe dzieci zaczynają przymarzać do wanny ale że prezes SM mieszka w prywatnym domu jego spółdzielni to nie interesuje. Mamy także świetnego przewodniczącego rady spółdzielni p. Drapacza ale ten w domu futrzaka któremu ...